FD Gazellen E-Relatiegeschenken

Aan het eind van ieder jaar nomineert het Financieele Dagblad de snelst groeiende bedrijven voor de FD Gazellen Awards. Dit jaar was E-Relatiegeschenken, als onderdeel van Fitbox B.V., ook genomineerd. Uiteraard zijn we daar erg trots op, want het betekent dat we op de goede weg zijn. Hierdoor kunnen wij blijven vernieuwen en ook in de toekomst de meest originele relatiegeschenken voor jou blijven ontwikkelen.

 

Relatiegeschenken en promotionele producten

Als leverancier van relatiegeschenken, giveaways en promotionele producten is het van belang om constant bezig te zijn met vernieuwing. Een goede prijs- kwaliteitverhouding is daarbij van doorslaggevend belang. Een origineel advies of een uniek idee voor jou als klant is nog veel belangrijker!

De afgelopen jaren hebben wij steeds meer originele relatiegeschenken gerealiseerd voor onze klanten. Een groei die dus heeft geresulteerd in een nominatie.

 

Kerstpakketten en keuzecadeaus

We zijn door de jaren uitgegroeid tot een totaalleverancier voor onze klanten. Naast de uiteenlopende relatiegeschenken die wij leveren zijn wij ook gespecialiseerd kerstpakketten en keuzecadeaus.

Kijk eens op fitbox.nl voor ons originele aanbod kerstpakketten of op fitchoice.nl voor motiverende keuzecadeaus.

 

Een gezonde toekomst

Met de nominatie voor de FD Gazellen en een keurige top-10 notering, ziet de toekomst voor onze organisatie er rooskleurig uit.

E-Relatiegeschenken, Fitbox en Fitchoice hebben onlangs samen een nieuwe verkoop- een voorraadlocatie in Ede geopend en zetten vanaf deze nieuwe locatie de activiteiten voort.

Ons team van bevlogen medewerkers staat ook dan graag weer voor je klaar met creatieve ideeën met betrekking tot relatiegeschenken, gezonde kerstpakketten of cadeaus met keuzevrijheid voor je collega's en relaties.

 

Contactformulier

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget
  • Bannerhome
 

Top producten