Garantie- en klachtenregeling E-Relatiegeschenken

Ondanks dat we er alles aan proberen te doen om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan er natuurlijk tijdens het logistieke proces iets verkeerd gaan. Mocht je een product hebben ontvangen waar je niet tevreden over bent, dan gaan we dit natuurlijk zo snel mogelijk voor je oplossen. Op deze pagina lees je wat je in dat geval kunt doen.


Klachten

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of rechtstreeks per email of telefoon. Je ontvangt van je klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Indien je als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht, dan kun je deze ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel (via www.thuiswinkel.org).


Inspectie en reclame

Controleer producten direct na ontvangst op mankementen of afwijkingen. Eventuele reclames over gebreken aan de producten die zijn te wijten aan materiaal- of fabricagefouten, of verschillen in hoeveelheid, gewicht, samenstelling of kwaliteit tussen de afgeleverde producten en de daarvoor op de orderbevestiging en/of factuur gegeven beschrijving, moeten uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van de producten aan ons worden meegedeeld. 

Gebreken, die redelijkerwijs niet binnen de bovengestelde termijn hadden kunnen worden geconstateerd, moeten onmiddellijk na constatering, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de producten aan ons worden gemeld. Stuur geen producten retour voordat we hierover contact met je hebben gehad en hiermee hebben ingestemd. De kosten van retourneren zijn voor de opdrachtgever, tenzij na retourontvangst blijkt dat deze inderdaad niet voldeden. Het retour sturen van producten is op eigen risico, eventuele ontstane schade tijdens het terugsturen kunnen wij niet verhelpen.

 

Garantie

Indien tijdig en correct is gereclameerd en als blijkt dat de producten niet deugdelijk zijn, zijn er drie mogelijke oplossingen:

1. De producten kosteloos opnieuw leveren (foutieve producten in dat geval retour)

2. De producten repareren, zodat deze wel voldoen

3. Een korting overeenkomen voor de huidige bestelling

 

Door het, in overleg, nakomen van één van bovenstaande afspraken is E-Relatiegeschenken hierna niet meer aansprakelijk te stellen en is de klacht daarmee afgehandeld.

 

Verkeerde bedrukking

De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de gegevens die hij/zij ons heeft verstrekt en staat in voor de juistheid en volledigheid daarvan. Als achteraf blijkt dat logo’s of drukbestanden verkeerd zijn aangeleverd (en het eventuele digitale ontwerp is akkoord bevonden), dan is E-Relatiegeschenken hiervoor niet aansprakelijk.

 

Contactformulier

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget
  • Bannerhome
 

Top producten