Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Originele kerstpakketten en relatiegeschenken

Naast ons uitgebreide aanbod relatiegeschenken bieden we ook zeer uiteenlopende kerstpakketten aan. De kerstpakketten die via E-Relatiegeschenken te bestellen zijn, zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar en door het jaar heen ook in te zetten als geschenkpakket.

 

Kerstpakket gezond en fairtrade

De kerstpakketten op deze pagina varieren van gezond tot traditioneel. Daarnaast bevatten de pakketten vaak ook fairtrade items. Deze unieke kerstpakketten zijn samengesteld door Fitbox, onze partner op dit gebied.

 

Kerstpakket op maat

Een kerstpakket op maat samenstellen is uiteraard ook mogelijk, neem hiervoor contact op met één van onze collega's. Zij helpen je graag verder! Op zoek naar een relatiegeschenk voor de kerst? Een kleinigheidje met bijvoorbeeld je logo erop?
Kijk dan even op deze pagina.

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie