Klantenservice E-Relatiegeschenken

Uiteraard zijn we je zo goed mogelijk van dienst. Graag leggen we onze werkwijze uit, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Relatiegeschenken van hoge kwaliteit

We selecteren vanzelfsprekend alleen geschenken en give aways van de beste kwaliteit voor je. Items die al jaren bewijzen dienst te doen als relatiegeschenk, of juist nieuwe gadgets die echt opvallen. Mocht je een vraag hebben over ons aanbod of de toepassing daarvan, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Relatiegeschenken bestellen

We hebben het bestellen van relatiegeschenken via de website zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk geprobeerd te maken. Mocht je tijdens het bestelproces, of voor het aanvragen van een offerte toch nog vragen hebben. Dan verwijzen we je graag naar de pagina met alle bestelinformatie.

 

Logo digitaal aanleveren

Wanneer je een geschikt relatiegeschenk gevonden hebt, wil je het in veel gevallen natuurlijk graag laten bedrukken met het logo van jouw organisatie.
Op de pagina over het aanleveren van bestanden, kun je precies lezen hoe je dit het beste kunt doen. Uiteraard helpen onze collega's je graag verder.

 

Garantieregeling

Mocht je, na het ontvangen van je bestelling, niet tevreden zijn, bekijk dan even de pagina met garantiebepalingen en neem zo snel mogelijk contact met ons op. We gaan er dan uiteraard voor zorgen dat het probleem opgelost wordt. 

 

Contactformulier

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget
  • Bannerhome
 

Top producten