Logo relatiegeschenken digitaal aanleveren

Uiteraard verzorgen wij het hele proces rondom de bedrukking van het perfecte relatiegeschenk voor jou als klant. Het eindresultaat telt namelijk! Om de bedrukking zo mooi mogelijk uit te voeren hebben we natuurlijk wel je logo of drukbestand nodig. Op deze pagina kun je meer lezen over het aanleveren van dit soort bestanden en de kwaliteitseisen die de drukker stelt aan het bestand. We begrijpen dat dit best een beetje ingewikkeld lijkt, dus we helpen je uiteraard (telefonisch) graag verder mocht je niet zeker weten of je het juiste bestand hebt.

 

Standaard bestandsformaten

Het logo of de te drukken tekst ontvangen we graag in een zo hoog mogelijke resolutie, dit zorgt voor het beste resultaat. We ontvangen dit soort bestanden bij voorkeur als vectorbestand. Dit houdt in dat het een .eps-bestand of .ai-bestand moet zijn. Deze bestanden kan iedere drukker makkelijk verwerken, waardoor het bestand niet aangepast hoeft te worden.

 

Kleuren en kleurcodes

Indien mogelijk voor het bedrukkingsbestand enkel werken met PMS-kleuren (Pantone), uitgezonderd full colour drukwerk. Deze kleuren kan iedere drukker makkelijk verwerken ,waardoor de kleuren exact overeenkomen met je logo en/of wensen. Mocht je zelf helemaal niet over kleurcodes beschikken, stuur dan een kleurenstaal per post. De daarbij behorende PMS-kleur wordt dan zo nauwkeurig mogelijk voor je benaderd. Uiteraard stemmen we dit dan van te voren met je af.

 

Aanleveren logo of drukbestand

In het bestelproces op de website heb je de mogelijkheid om het logo te uploaden. Daarnaast kun je het uiteraard ook aanleveren via e-mail (info@e-relatiegeschenken.nl). Er neemt sowieso altijd een collega contact met je op over de bedrukking, het aangeleverde logo en het digitale ontwerp.

 

Aanleveren via e-mail

Wanneer je het logo of drukbestand per email wilt aanleveren, maar het bestand is groter dan 5MB, bij voorkeur gebruik maken van WeTransfer. Je bent er dan zeker van dat wij het bestand in goede orde ontvangen en kunnen downloaden.

Vermeldt bij het aanleveren van logo’s of drukbestanden per email en WeTransfer altijd de  bedrijfsnaam, contactgegevens en indien van toepassing het factuur- of ordernummer.

 

Vector- en rasterafbeeldingen

Logo’s worden voornamelijk als vectorafbeeldingen gemaakt omdat bij het vergroten van het logo het beeld altijd scherp blijft. Dit is van invloed op het eindresultaat. Ook kunnen kleuren worden vastgelegd in kleurcoderingen, waardoor altijd in de juiste kleur gedrukt kan worden. Voor bedrukking in fullcolour (bestaande uit 4 kleuren) kan een rasterafbeelding met resolutie 300 dpi (op ware grootte) of vectorbestand gebruikt worden. 

 

Bedrukking van muismatten of sleutelhangers en fullcolour bedrukking

Alléén voor fullcolour bedrukking en op bijvoorbeeld mousepads en sleutelhangers, bij voorkeur een TIFF bestand op ware grootte, in CMYK modus aanleveren met een minimale resolutie van 200 dpi. Minimale overvul van 5 mm aan alle zijden. We adviseren je uiteraard graag van te voren over de vereisten voor dit soort specifieke producten.

 

Bedrukking op maat

Voor bepaalde artikelen is het soms niet mogelijk om een bepaalde drukkleur te gebruiken. Bijvoorbeeld omdat de kleur van het artikel en de bedrukkingskleur te weinig contrast geeft. Wij zullen je in dergelijke gevallen altijd adviseren wat het beste alternatief is.
Ook kan de gekozen PMS kleur, na de bedrukking, enige kleurafwijkingen veroorzaken door de ondergrond van het te bedrukken artikel. Dit komt met name voor bij transparante artikelen. 

 

Artwork per bedrukkingssoort

• Fullcolour drukwerk: Artwork in CMYK

• Meerkleurig drukwerk: Artwork in PMS kleuren

• Eenkleurig drukwerk: Artwork in zwart of in de juiste PMS kleur

 

Contactformulier

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget
  • Bannerhome
 

Top producten