Relatiegeschenken bestellen

Wanneer je een product gevonden hebt op de website dat voldoet aan je wensen, zijn er een aantal mogelijkheden. Je kunt het product (voorzien van je logo) bestellen, een sample aanvragen of een offerte op laten stellen. Op deze pagina tref je uitgebreide informatie met betrekking tot deze mogelijkheden.

 

Relatiegeschenk samenstellen en bestellen

Op de productdetailpagina vind je alle informatie over het artikel dat je gekozen hebt. De omschrijvingen, prijzen, drukmogelijkheden en alternatieve of bijpassende artikelen. Verder biedt deze pagina je de mogelijkheid om het product te bestellen, een offerte op te laten stellen, of een sample aan te vragen. Of je nu een sample vraagt of een grotere bestelling plaatst, je betaalt in beide gevallen standaard € 20,- verzendkosten. Als je een sample hebt ontvangen en je gaat over tot bestelling krijg je het bedrag dat je voor het sample hebt betaald teruggestort. Dit geldt enkel voor bestellingen in de Benelux.

 

Relatiegeschenk sample bestellen

Van de meeste producten kun je een sample bestellen door gewoon op de productpagina het aantal in te geven dat je wilt bestellen, oftewel de gewone bestelprocedure volgen. Ook één product bestellen is mogelijk. Is dit niet mogelijk, vraag dan een sample op via info@e-relatiegeschenken.nl of bel even met één van onze collega’s op 085 – 00 618 70.

 

Minimale afname

Over het algemeen geldt geen minimale afname, alleen als dit duidelijk bij het product vermeld staat. Let op bij customized producten, oftewel producten voorzien van een logo, hierbij is vaak wel sprake van een minimale afname.

 

Bestelprocedure

Nadat je de kleur hebt gekozen en de aantallen hebt ingegeven kan je een keuze maken uit de drukmethodes. Je ziet alleen de methodes die mogelijk zijn bij het betreffende product. Bij deze drukmethodes zie je meteen in hoeveel kleuren je de opdruk kunt laten maken. Als je alle keuzes hebt doorlopen zie je een totaalprijs inclusief de druk- en instelkosten staan. Tijdens het bestelproces kan je het logo of ontwerp uploaden dat je graag op het artikel gedrukt wil zien. Mocht je dit niet meteen kunnen doen, kan je altijd nog het logo aanleveren per email (info@e-relatiegeschenken.nl). Je ontvangt altijd vooraf een digitaal ontwerp ter goedkeuring, zodat je zeker weet dat het product helemaal aan je wensen voldoet. Na goedkeuring van dit ontwerp wordt de levering in gang gezet. Wil je na het plaatsen van de bestelling en het goedkeuren van de drukproef wijzigingen doorvoeren, dan kunnen daar kosten aan verbonden zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Afwijkende aantallen

Het is mogelijk dat het aantal geleverde items afwijkt van de bestelling. Met name bij items met bedrukking bestaat er een mogelijkheid tot onder- en/of overlevering. Wij doen ons best je altijd exact het aantal artikelen te leveren conform jouw bestelling. Echter door het drukprocedé is een afwijking van maximaal 10% mogelijk.

 

Betalen van je bestelling

Je kunt bij ons op diverse manieren betalen. Via vooruitbetaling (iDeal en Creditcard) en achterafbetaling via een digitale factuur. Het achteraf betalen is alleen mogelijk voor bedrijven, niet voor particulieren. Na het afronden van de bestelling en de betaling krijg je een bevestiging via mail. Vervolgens neemt één van onze collega’s contact met je op over de bedrukking en het digitale ontwerp.

 

Levertijd

Items zonder bedrukking worden doorgaans binnen 48 tot 72 uur geleverd. Producten voorzien van bedrukking of logovoering hebben een levertijd van circa 7 werkdagen. In overleg is echter een hoop mogelijk!  Dus, heb je een deadline of met spoed iets nodig, bespreek de mogelijkheden met ons.
Mail gerust naar info@e-relatiegeschenken.nl of bel met één van onze adviseurs op 085 – 00 618 70. We helpen je graag verder!

 

Contactformulier

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget
  • Bannerhome
 

Top producten