Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Aanstekers als relatiegeschenk

Aanstekers zijn niet weg te denken uit het hedendaagse gebruik. Ben je op zoek naar bedrukte aanstekers of als relatiegeschenk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt namelijk onze aanstekers online met naam of logo personaliseren.

Deze aanstekers zijn dé perfecte give aways voor op beurzen of evenementen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment van reclameaanstekers, elektronische en speciale gadgetaanstekers. Ook luxe en navulbare aanstekers zijn verkrijgbaar op onze website. Daarnaast is het bij ons mogelijk om aanstekers te bedrukken in een kleine of grote oplage. Onze aanstekers zijn beschikbaar in alle soorten maten met tekst, logo en/of foto.

 

Aanstekers met logo bedrukking

Bij E-Relatiegeschenken kun je goedkope aanstekers bestellen doordat wij goedkoop kunnen printen. Daardoor zijn er verschillende soorten druktechnieken mogelijk met de hoeveelheid kleuren. Wat voorbeelden van druktechnieken zijn: tampondruk, foliedruk, lasergravering en ga zo maar door!
 

Contact

Voor meer informatie wat betreft aanstekers met logo bedrukking of heb je wat meer algemene informatie nodig? Neem dan even contact met ons op en we denken graag met je mee over de perfecte give away. Mail naar info@e-relatiegeschenken.nl of bel ons op +31 850 061 870.

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie