Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

BBQ en Keukenaanstekers

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

BBQ en Keukenaanstekers

Ben jij opzoek naar een lange elektrische aansteker voor het aansteken van je barbecue? Deze veilige aanstekers zijn ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsbarbecue of voor de voorbereiding van een romantisch avonddiner. Zeg vaarwel tegen ouderwetse lucifers, deze aanstekers zijn handig in gebruik en gemakkelijk navulbaar. Kijk bijvoorbeeld naar de barbeque aansteker, barbeque aansteker hot fire of de barbeque aansteker firefight 

De aanstekers kunnen dienen als perfect relatiegeschenk. Dit ideale barbecue accessoire is verkrijgbaar in verschillende soorten. Wij bieden hierbij een snelle levering met full service! Je kunt deze producten kopen in een kleine of grote oplage, bij vragen of aanbiedingen neem contact met ons op!

Contact

Het is ook mogelijk om jouw logo, tekst of foto op het product te plaatsen. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie