Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Electrische aanstekers

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Elektrische aanstekers

Elektronische aanstekers hebben tegenwoordig een vaste waarde gecreëerd. De ontsteker van een elektrische gasaansteker zonder batterijen of accu met USB-poort is voorzien van piëzokristallen. Ze zijn hierdoor makkelijk in gebruik en snel navulbaar.
Dat betekent een pluspunt voor het milieu, wat erg belangrijk is en uiteraard voor de gebruiker, want hij is navulbaar! Wij hebben verschillende soorten aanstekers zoals bijvoorbeeld de vulaansteker Electronic of de elektronische metalen tafelaansteker. Kijk ook naar de reclame aanstekers.

Elektrische aanstekers als relatiegeschenk

De elektronische aanstekers kunnen gebruikt worden voor allerlei activiteiten.  Het aansteken van kaarsen of om een koud biertje te openen. Onze lange tafelaanstekers kunnen ook gebruikt worden voor het aansteken van een barbecue. Ook dienen ze als perfect relatiegeschenk.

Elektrische aanstekers met logo

Wil jij het logo van je bedrijf op onze elektrische aanstekers? Onze navulbare aanstekers kun je personaliseren met een logo, slogan of tekst. Twijfel je nog? Probeer nu een gratis digitaal ontwerp! Advies nodig? Bel ons op +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie