Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Gadgetaanstekers

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Gadgetaanstekers

Op zoek naar een leuke gadgetaansteker? Dan is E-Relatiegeschenken dé perfecte match! Denk je aan een coole LED aansteker of een mooie goudstaaf? Deze aanstekers zijn hét perfecte cadeau voor het personeel of familie. Kies uit verschillende soorten leuke designs en breng jouw boodschap over op een van de bedrukte aanstekers van E-Relatiegeschenken! Kijk ook naar een leuke cricket misschien.

Gadgetaansteker als relatiegeschenk

Onze speciale aanstekers kun je natuurlijk ook personaliseren. Je kunt ze laten bedrukken met je eigen logo, naam of tekst. Twijfel je nog over je bedrukking? Geen probleem, E-relatiegeschenken denkt graag met je mee over de beste boodschap! Benieuwd naar hoe het idee eruit komt te zien? Je kunt natuurlijk ook een gratis digitaal ontwerp uitproberen. Heb je nog vragen? Bel ons op +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken

 

 

 

 

Populair in deze categorie