Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

 

Anti-stress items als relatiegeschenken

Stress, iedereen heeft er wel eens last van. Op de werkvloer of thuis. Maar waar zijn de anti-stress balletjes te koop die opvallend, efficiënt en ook nog eens leuk zijn als relatiegeschenk? Kijk dan eens naar ons aanbod van anti-stress artikelen. Wij bieden een ruim assortiment aan van allerlei soorten anti-stress items.

Het assortiment dat wij aanbieden bestaat onder andere uit: stress balletjes, anti-stress poppetjes, anti-stress duimen, anti-stress voetballen en voor ieder onderwerp een geschikt anti-stress item! De anti-stress ballen van E-Relatiegeschenken zorgen voor zo min mogelijk stressvolle momenten of helpen het te vermijden door het gebruik daarvan. Tegelijkertijd train je ook je handen door het samenknijpen van het anti-stress item.

Anti-stress item bedrukken

Promoten met anti-stress combineren? Dat kan! Kies een gewenst stressitem, mail ons het artwork toe dat je wilt bedrukken en voilà, daar is je preview! Een kleine of grote oplage dat is voor E-Relatiegeschenken geen probleem! Iedereen verdient een stressloze werkdag!

Contact

Elk bedrijf heeft wel een promotiemiddel nodig. Wij van E-Relatiegeschenken maken van jouw item een gewenst relatiegeschenk. Want op jouw favoriete anti-stress voetbal of duim kan natuurlijk ook het logo van jouw bedrijf komen. Naast een logo kan het ook een slogan, foto of tekst zijn. Alles kan! Heb je nog vragen over mogelijkheden? Of wil je dat we met je meedenken? Mail dan naar info@e-relatiegeschenken.nl of bel ons op +31 850 061 870.


Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie