Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Anti-stress ballen

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress ballen

Iedereen zijn favoriete anti-stress ballen. We kennen ze allemaal wel, de simpele stressballen in de klassieke kleuren. Ben je even klaar met werken? Last van die hoge werkdruk? Knijp lekker van je af en ontspan je. Deze anti-stress ballen gemaakt van PU Foam zijn geschikt voor iedereen.

Van voetbal tot jongleerbal, wij van E-Relatiegeschenken hebben het allemaal. Past de kleur rood meer bij je? Of Oranje? We hebben alle kleuren van de regenboog. De jongleerballen zijn gemaakt van kunstleder om eventjes lekker in te kneden. Naast squeezen om je stress te verwerken, train je natuurlijk ook gelijk je handspieren! Altijd handig. Kijk ook naar de Zion ballenset bijvoorbeeld.

Anti-stress ballen bedrukken

Anti-stress ballen zijn een goede manier om je bedrijf te promoten op een leuke manier. Laat nu jouw logo op deze anti-stress ballen drukken en zorg ervoor dat jouw bedrijf telkens gezien wordt. Op de leren ballen is het enkel alleen mogelijk om op 1 kant te bedrukken.

Contact

Twijfel je over je keuze? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

 

 

 

Populair in deze categorie