Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Anti-stress bouwhelmen

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress bouwhelmen

Ben jij toevallig opzoek naar een origineel promotie artikel? Wij van e-relatiegeschenken hebben het ideale item! Je kunt nu niet alleen een bouwhelm op je hoofd zetten, maar je kan er ook lekker in knijpen! Deze bouwhelmen zijn de ideale gadgets. Iedereen heeft wel eens last van stress, waarom zou je niet eens wat anders dan een normale stressbal proberen? Deze leuke bouwhelmen zijn hét originele promotie materiaal. Kijk ook eens naar de anti-stress duimen.

Anti-stress bouwhelmen bedrukken

Zie jij kans om dit artikel voor jouw reclame te gebruiken? Kijk niet verder, dit is niet alleen een leuk artikel, maar ook een originele give away! Je kunt deze items bij ons laten bedrukken en hem zo uitdelen op beurzen of andere evenementen. Zet je logo bijvoorbeeld op de zijkant. Deze anti-stress items zijn gemaakt van PU Foam.

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Populair in deze categorie