Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Anti-stress dobbelstenen

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress dobbelstenen

Ben jij toevallig op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor bijvoorbeeld een school? Of wil je een alternatief voor het standaardgeschenk? Wij van E-Relatiegeschenken weten daar wel raad mee! Niet alleen kun je dit item gebruiken om je stress te verminderen, ook is het een efficiënt middel om buiten je werkuren om of in de pauze met dit item spelletjes te spelen met je collega’s! Wij beschikken over verschillende dobbelstenen zoals de relicup, normale dobbelsteen of een leuke originele dobbelsteen.

Anti-stress dobbelstenen bedrukken

Een dobbelsteen is leuk om weg te geven, maar ook om te ontvangen. Jij kan bij ons online je dobbelsteen personaliseren met een eigen opdruk. Een kleine of grote oplage is voor ons geen probleem! Je kan deze leuke give away natuurlijk perfect inzetten als relatiegeschenk, promotie- of reclamemateriaal. De dobbelsteen is gemaakt van PU foam en is daardoor makkelijk te bedrukken met een mooi eindresultaat.

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van e-relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie