Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Anti-stress duimen

 

 

 

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress duimen

Last van stress? Zie je het even niet meer zitten en ben je op zoek naar een oplossing? Kijk dan niet verder! Wij van e-relatiegeschenken hebben een perfecte oplossing die ook nog eens origineel is. Natuurlijk heeft iedereen wel een idee bij een stress bal. Maar wat dacht je van een anti-stress duim? Je kunt dit duimpje overal neerzetten. Naast je op het bureau, of op de computer. Naast het hebben van dit artikel als gebruiksmiddel, is het ook een ideaal relatiegeschenk. Schenk dit nu aan je collega’s! Kijk ook eens naar de anti-stress flow rings.

Anti-stress duimen bedrukken

Zie jij kans om dit artikel voor jouw reclame te gebruiken? Kijk niet verder, dit is niet alleen een leuk artikel, maar ook een originele give away! Je kunt deze items bij ons laten bedrukken en hem zo uitdelen op beurzen of andere evenementen. Zet je logo bijvoorbeeld op de zijkant. Deze anti-stress items zijn gemaakt van PU foam.

Contact

Heb je nog vragen over de bedrukking van het product? Of vragen over iets anders? Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Populair in deze categorie