Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Anti-stress harten

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress harten

Ben jij toevallig op zoek naar een leuk en opvallend valentijnscadeau? Dit is het originele anti-stress item! Een relatie kan je in de zevende hemel brengen, maar een relatie kan je ook overmatig stress bezorgen. Maar dat is niet erg, want voor elk probleem is een oplossing. En wij van E-Relatiegeschenken bieden je hierbij een leuk alternatief op een standaard stressbal. Gebruik het zelf als speelgoed, of schenk dit cadeau aan je partner! Kijk ook eens naar de anti-stress duimen of poppetjes.

Anti-stress harten bedrukken

Wil jij gebruik maken van dit artikel als relatiegeschenk? Zo’n mooi rood hart wil toch iedereen? Je kunt nu het logo, slogan of tekst van jouw bedrijf op deze harten bedrukken. De harten zijn op dit moment verkrijgbaar in de kleur wit en rood.

Contact

Heb je misschien nog twijfels over je bestelling? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van e-relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Populair in deze categorie