Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Anti-stress in diverse vormen

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress in diverse vormen   

Ben jij geïnteresseerd in een eindeloze manier van ontspanning? Tijdens de werkdagen ervaren we allemaal stress. Jij wilt natuurlijk dat jouw personeel op de beste manier functioneert. Daarom hebben wij de beste oplossing! We bieden je een ruim assortiment van verschillende soorten stress relievers waar je uren zoet mee bent. Of het nou een leuke fidget spinner is, of verschillende leuke fruitsoorten. Vergeet die stresspillen! Knijp lekker in wat fruit!

Anti-stress in diverse vormen bedrukken

Wil je jouw logo op onze artikelen? Dat kan! Deze leuke gadgets dienen als ultiem relatiegeschenk. Of het nou op een beurs is, of op een feestje. Je kunt deze leuke spinners overal uitdelen. Naast normale fidget spinners hebben we ze ook met flesopener, USB Hub en Bluetooth speakers. De spinners worden verpakt in polybags en zijn op elk vlak bedrukbaar. Ben je benieuwd naar de drukmogelijkheden? Vraag dan nu een gratis drukproef aan.

Contact 

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

 

Populair in deze categorie