Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Anti-stress lampen

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress lampen

Ben je toe aan wat afleiding tijdens je normale werkdag? Bij het werken komt er soms een nare bijkomstigheid waar we allemaal wel eens last van hebben: stress! Wij van E-Relatiegeschenken hebben de perfecte oplossing om de dag door te komen. Wil jij je de hele dag kunnen focussen zonder het gebruik van die rare stresspillen? Denk dan eens aan een alternatief op de simpele anti-stressballen en kijk naar deze leuke lampen!  Deze goedkope anti-stress lampen zijn ideaal om naast je op het bureau te hebben. Onze anti-stress lampen zijn uiteraard beschikbaar in een grote of kleine oplage. Kijk ook eens naar de anti-stress versvoersmiddelen.

Anti-stress lampen bedrukken

Heb jij deze anti-stress lampen nodig als relatiegeschenk? Je kunt bij ons jouw product laten bedrukken met een logo, slogan of tekst. Dat maakt dit artikel het ideale item om uit te delen op beurzen of evenementen. Ben je benieuwd naar hoe dit eruit komt te zien? Je kunt nu een gratis digitaal ontwerp aanvragen!

Contact

Heb je nog vragen over hoe jouw logo eruit komt te zien? Of vragen in het algemeen? Neem dan contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Populair in deze categorie