Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


Anti-stress poppetjes

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress poppetjes

Heb jij interesse in een computer vriendje? Een maatje waar je je frustratie in kan uiten? Tijdens het werken hebben we allemaal pieken en dalen en stressvolle momenten.  Wij van e-relatiegeschenken hebben de perfecte oplossing om jouw door die dalen heen te sleuren, en zo je werk te bevorderen! Deze poppetjes zijn perfect om naast je te hebben bij de computer, of je kan ons anti-stress computer vriendje zelfs op je computer zetten!  Deze leuke, exclusieve cadeaus bieden wij aan in een kleine of grote oplage met een goedkope prijs. Deze artikelen zijn naast zelf te gebruiken ook ideaal om reclame te maken voor jouw bedrijf. Kijk ook eens naar de anti-stress harten of sleutelhangers.

Anti-stress poppetjes bedrukken 

Wanneer je deze poppetjes voor een promotioneel doeleind wilt gebruiken, is het natuurlijk mogelijk om het logo van jouw bedrijf op onze poppetjes te bedrukken. Naast logo is een tekst of slogo ook bedrukbaar.

Contact

Heb je misschien nog twijfels over je bestelling? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van e-relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie