Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Anti-stress wolken

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress wolken

Wie wil dat nou niet? Iedereen heeft wel eens een momentje voor zichzelf nodig om bij zinnen te komen. Lekker naar de wolken kijken om te ontspannen? Je kunt nu ook in de wolken knijpen! Ben jij op zoek naar een nieuw alternatief op bijvoorbeeld anti-stress ballen? Dan ben je bij ons van e-relatiegeschenken aan het juiste adres. Dit goedkope relatiegeschenk is het perfecte cadeau. Schenk dit artikel aan jouw favoriete collega’s! Kijk ook eens naar de anti-stress duimen

Anti-stress wolken bedrukken

Deze anti-stress wolken zijn een verfrissend en nieuw alternatief op de gebruikelijke relatiegeschenken. Ben jij op zoek naar een leuke give away voor op een beurs? Deze wolken dienen als perfect en uniek promotieartikel. Je kunt ze bij ons goedkoop laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf.

Contact

Heb je misschien nog twijfels over je bestelling? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie