Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Anti-stress zorg

 

 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Anti-stress zorg

Ben jij op zoek naar een middel tegen stress? Vergeet die pillen! Deze dokter als anti-stress item zorgt voor de ideale rustsferen. Pillen zijn natuurlijk makkelijk, maar deze dokter is dé natuurlijke rustgever. Wij van e-relatiegeschenken stellen met dit artikel de perfecte stress reliever en give away beschikbaar. Tijdens het werken is het lastig om de hele tijd je aandacht bij het werk te houden, laten wij nou de perfecte oplossing hebben. Je kunt deze dokter op je bureau zetten en even lekker ontspannen terwijl je je handspieren aan het trainen bent. Dit artikel dient dus natuurlijk ook als een uitstekende give away voor op beurzen! Kijk ook eens naar de anti-stress lampen of huizen 

Anti-stress zorg bedrukken

Zo’n dokter is niet alleen voor recreatief gebruik. Zorg ervoor dat jouw logo op deze leuke dokter komt! Ben je benieuwd naar hoe het eruit komt te zien? Vraag nu een gratis digitaal ontwerp aan.

Contact

 

Heb je nog vragen over hoe jouw logo eruit komt te zien? Of vragen in het algemeen? Neem dan contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

 

 

Populair in deze categorie