Bidons en Sportflessen

Bidons en Sportflessen

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Bidons en sportflessen

Op zoek naar een handige bidon of sportfles voor de dorst? Wij hebben de ideale simpele drinkflessen in allerlei soorten en maten. Onze waterflessen zijn ideaal voor alle soort sportverenigingen die opzoek zijn naar een goedkope bidon met het logo van jouw club erop!

Wij beschikken over een groot assortiment aan verschillende soorten waterflessen. We bieden onder andere bidons en sportflessen aan met een glazen binnenwand, Bluetooth speaker, draadloze koptelefoon en fruitinfuser. Al deze artikelen zijn natuurlijk een perfecte gelegenheid om je bedrijf te promoten. Tijdens de rust in een belangrijke voetbalwedstrijd of naast je in de auto. De inhoud van onze producten staan in de beschrijving vermeldt.

Bidons en sportflessen bedrukken

Deze waterflessen zijn de perfecte kans om ervoor te zorgen dat iedereen zijn oog op jouw logo valt! Je kunt nu jouw logo, slogan of tekst op deze artikelen zetten voor een scherpe prijs. Benieuwd naar hoe het eruit komt te zien? Vraag dan nu een gratis digitale proefdruk aan.

Contact   

Heb je nog vragen over de bedrukking van het product? Of vragen over iets anders? Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie