Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Bidons

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Bidons

Goed gehydrateerd onderweg met de bidons van E-Relatiegeschenken! Naast het standaard gebruik van de bidons of waterflessen in de sportschool, zijn deze leuke maar vooral ook goedkope drinkflessen breed inzetbaar! Bovendien zijn onze items herbruikbaar en navulbaar met een gewenste inhoud, dus daardoor ook zeer milieuvriendelijk. Zodoende kunnen we langzamerhand de plastic flesjes vergeten! Wij beschikken over een breed assortiment aan diversen materialen. Denk aan aluminium, PP kunststof, glazen, RVS of Tritan bidons en nog veel meer. E-relatiegeschenken vindt kwaliteit zeer belangrijk en daarom hebben we gekozen voor leuke kwaliteitsdoppen voor iedere bidon. Handig en met een functie! Kijk ook eens naar de sportflessen.

Bidons bedrukken

Altijd al gedroomd om jouw logo te laten shinen op één van onze bidons? Dat kan!
Zo maak je namelijk van een drinkfles, een ideaal promotioneel product. Wij bieden een kwalitatieve en goedkope service, die het mogelijk maakt jouw bedrijf te laten schitteren op elk sportief evenement in jouw omgeving. Het is natuurlijk ook mogelijk om een slogan, tekst of naam te bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis digitale drukproef aan.

 

Contact

Heb je nog vragen over de bedrukking van het product? Of vragen over iets anders? Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie