Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Elektronica, Gadgets en USB

Je hoeft tegenwoordig niet helemaal de stad in voor het kopen van jouw elektronische spullen! Wij van E-Relatiegeschenken zijn ervan bewust dat technologie steeds belangrijker wordt in het dagelijks leven. Om deze reden bieden wij de mogelijkheid voor een scherp prijsje de nieuwste elektronische snufjes in een grote of kleine oplage te kopen. En laten we eerlijk zijn, zo’n webshop is natuurlijk veel handiger dan een winkel.

Wij beschikken over een groot assortiment aan verschillende soort elektronische gadgets. Ons assortiment bestaat onder andere uit: tabletstandaards, hoofdtelefoons, camera’sradio’s, speakers, computer en laptopaccessoires en nog veel meer! Het zijn natuurlijk allemaal ideale geschenken voor het personeel van jouw bedrijf. 

Elektronica, Gadgets en USB bedrukken

Zie jij kans om deze artikelen voor jouw reclame te gebruiken? Kijk niet verder, dit zijn niet alleen leuke  artikelen, maar ook een originele give away! Je kunt deze items bij ons laten bedrukken en hem zo uitdelen op beurzen of andere evenementen. Dit allemaal voor een scherp prijsje!

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie