Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Audio oordopjes

Ben jij geïnteresseerd in leuke en goedkope oordopjes? De laatste tijd is muziek luisteren onderweg naar je werk steeds gewoonlijker. Wij van E-Relatiegeschenken maken het mogelijk om jouw favoriete muziek met deze hippe oordopjes te luisteren. We beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten oordopjes. Ons assortiment bestaat onder andere uit: in-ear oordopjes, Philips oordopjes, Bluetooth oordopjes en de draadloze oordopjes inclusief laadstation. Deze oordopjes zijn een geschikt relatiegeschenk.

Audio oordopjes bedrukken

Deze audio oordopjes kunnen natuurlijk dienen als promotionele artikelen. Zie jij je kans schoon om deze oordopjes te bedrukken met het logo van jouw bedrijf? Deze oortjes zullen vaak buiten gedragen worden, waardoor iedereen zijn aandacht op jouw logo legt. Naast een logo is het ook mogelijk om een tekst of slogan te plaatsen.

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie