Tabletstandaards en accessoires

Tabletstandaards en accessoires

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Tabletstandaards en accessoires

Bijna iedereen heeft deze dagen wel een laptop, computer of tablet. Wij hebben voor jou dé perfecte manier om ervoor te zorgen dat je nieuwste gadgets niet beschadigd raken. We hebben een groot assortiment aan de nieuwste tablet standaards, houders voor in de auto, statieven en camera covers. Onze artikelen zijn in meerdere maten beschikbaar. Bekijk ook eens onze leuke computer camera cover. Geschikt voor elke laptop of computer.

Tabletstandaards en accessoires bedrukken

Zou jij deze artikelen willen gebruiken voor promotionele doeleinden? Dan ben je hier bij E-relatiegeschenken aan het perfecte adres. Je kunt nu bij ons het logo van jouw bedrijf laten bedrukken op onze leuke hoesjes en covers. Naast een logo is het natuurlijk ook mogelijk om een tekst, slogan of foto te plaatsen. Dit natuurlijk voor een scherp prijsje.

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie