Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk

Tablet accessoires

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Tablet accessoires

Tijdens het kijken naar filmpjes of eventjes scrollen op onze Facebook site willen we natuurlijk niet dat iemand meekijkt. De laatste tijd komen webcam hackers steeds meer aan het licht. Wij van E-Relatiegeschenken hechten waarde aan onze privacy en wij willen ook hetzelfde voor jou en jouw personeel. Dit is een originele en ook nog eens handige give away! Deze covers zijn geschikt voor alle soorten webcams.

Tablet accessoires bedrukken

Zie jij kans om deze covers te gebruiken als promotie artikel? Kijk dan niet verder! We bieden een goedkope, goede service aan die het mogelijk maakt het logo van jouw bedrijf op deze leuke covers te bedrukken. Deze covers zijn ideaal om weg te geven op evenementen. Of schenk het aan jouw personeel!

Contact

 Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie