Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

MerkTabletstandaards en hoezen

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Tabletstandaards en hoezen

Ben jij opzoek naar de nieuwste soort tabletstandaards en hoezen? Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een leuke tablet of iPad. Zo’n item heeft natuurlijk ook bescherming nodig zodat hij niet beschadigd raakt. Wil jij nou goedkope tablethoesjes met een nette uitstraling? Wij bieden een ruim assortiment aan de leukste tablethoezen, houders, standaards en sleeves. Deze tabletstandaards zijn natuurlijk ook geschikt voor in de auto. We proberen zo veel mogelijk verschillende maten aan te bieden. Schenk deze tablethoezen nu aan jouw personeel!

Tabletstandaards en hoezen bedrukken

Wil jij graag gebruik maken van deze artikelen als reclamemiddel? Wij van E-relatiegeschenken maken het mogelijk om jouw logo, slogan of tekst op deze leuke tablethoezen te bedrukken. Onze hoezen zijn ideaal om weg te geven op evenementen.

Contact

Heb je nog vragen over de bedrukking van het product? Of vragen over iets anders? Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie