Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


USB Creditcard

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

USB Creditcard

Ben jij geïnteresseerd in deze makkelijk transporteerbare USB Creditcard sticks? Deze USB Sticks zijn gemaakt voor vrijwel iedere situatie die je kunt bedenken. Ze zijn klein en compact, wat ze ideaal maakt voor het gebruiken in school en werksituaties. Onze goedkope USB Creditcard sticks zijn verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Ook is het door de vlakke kant mogelijk om in full colour te bedrukken. Dit maakt deze USB Creditcard sticks het ideale relatiegeschenk.

USB Creditcard bedrukken

Deze gebruiksvriendelijke USB Creditcard sticks zijn natuurlijk niet compleet zonder het logo van jouw bedrijf. Ze kunnen dienen als een promotie artikel voor beurzen of andere evenementen. Laat ze nu full colour laten bedrukken bij ons voor een scherp prijsje! Naast een logo is het ook mogelijk om een tekst, slogan of foto te laten bedrukken.

Contact

Heb je nog vragen over de bedrukking van het product? Of vragen over iets anders? Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie