Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Merk


USB Multifunctioneel

Weergave:TegelsLijst

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

USB Multifunctioneel

De laatste tijd is het gebruikelijk om een USB Stick op zak te hebben. Heb je er wel eens over nagedacht waar zo’n stick nog meer nuttig voor is? Wij van E-Relatiegeschenken hebben een breed assortiment aan verschillende soorten multifunctionele USB Sticks. Deze sticks zijn ideaal om mee te nemen naar je werk of school. Ook een goede give away voor op evenementen bijvoorbeeld! Onze sticks zijn ook bedrukbaar.

USB Multifunctioneel bedrukken

Jouw logo, slogan of tekst op onze multifunctionele USB Sticks? Goed idee! Je kunt nu voor een scherp prijsje het logo van jouw bedrijf op onze sticks zetten. Deze items zijn natuurlijk ideaal om te gebruiken als relatiegeschenk. Schenk ze aan jouw personeel of deel ze uit op beurzen.

Contact

 Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

 

Populair in deze categorie