Productfilter

Geen filteropties mogelijk

USB Uniek

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

USB Uniek

Ben jij eens op zoek naar wat anders dan de standaard USB Stick? Wij van E-relatiegeschenken hebben dit leuke alternatief op de gebruikelijke USB Sticks. Deze artikelen zijn leuk om weg te geven aan je personeel of op een beurs. Onze artikelen zijn gemaakt van kunststof. Kijk eens naar de leuke Smile Hand

USB Uniek bedrukken

Zou jij deze USB Sticks willen gebruiken als reclame artikel? Dat kan! Ze zijn natuurlijk het perfecte relatiegeschenk. Plaats je logo op de vlakke kanten en je kunt op die manier goed opvallen op verschillende evenementen. Naast een logo is het natuurlijk ook mogelijk om een slogan, tekst of foto te laten bedrukken.  Laat je inspireren door ons en neem contact op via onderstaande informatie.

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

 

Populair in deze categorie