Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Schrijfwaren

Ben jij opzoek naar de meest unieke en mooie schrijfwaren van Nederland? Wij van E-relatiegeschenken bieden naast deze vele soorten pennen een volledig persoonlijk advies en een vlotte klantenservice. Deze pennen zijn natuurlijk ideaal om weg te geven aan al je relaties voor op het kantoor.

Wij bieden een breed assortiment aan allerlei soorten pennen. Zo bieden wij balpennen, navullingen, markeerstiften, vulpennen, luxe pennen  en nog veel meer kantoorbenodigdheden. Kijk ook eens naar onze pennen in unieke vormen,  er zit vast wel wat leuks bij! Zou jij deze pennen willen graveren met het logo van jouw bedrijf? Dat kan! Kijk verder.

Schrijfwaren bedrukken

Zou jij deze vele soorten pennen willen gebruiken als promotionele artikelen? Dat is mogelijk! Deze artikelen zijn natuurlijk niet compleet zonder jouw logo. Je kunt deze artikelen uitdelen op beurzen of andere evenementen. Wij bedrukken jouw gewenste artikelen met een logo, slogan of tekst voor een scherp prijsje. Bekijk de productomschrijvingen voor bedrukkingsmogelijkheden.

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of wil je wat extra hulp bij het beslissen? Wij van E-Relatiegeschenken begrijpen dat je het soms druk hebt, dus staan wij altijd voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie