Snoepgoed

Zullen we met je meedenken? Je ontvangt een voorstel op maat!

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget

Snoepgoed

Geïnteresseerd in dé beste manier om jezelf of je collega’s even te verwennen? Natuurlijk is gezond eten heel belangrijk, maar soms is het tijd om te genieten. Je kunt deze snoeppotten dus ook goed gebruiken als relatiegeschenk. Want wie heeft er nou geen zin in een stroopwafel?

Wij van E-relatiegeschenken beschikken over een breed assortiment aan verschillende soorten pepermunt doosjes, snoepblikken, snoeppotten en koeken. We hebben bijvoorbeeld snoepjes in de vorm van hartjes, winegums, autodrop en toverballen. Bekijk ons assortiment en kies wat lekkers uit!

Snoepgoed bedrukken

Zou jij deze vele soorten pennen willen gebruiken als promotionele artikelen? Dat kan! Deze artikelen zijn natuurlijk niet compleet zonder jouw logo. Je kunt deze artikelen uitdelen op beurzen of andere evenementen. Wij bedrukken jouw gewenste artikelen met een logo, slogan of tekst voor een scherpe prijs. Bekijk de productomschrijvingen voor bedrukkingsmogelijkheden.

Contact

Heb je moeite met het kopen van een geschikt relatiegeschenk? Of heb je wat vragen over de mogelijkheden van de bedrukking? Wij van E-Relatiegeschenken staan voor je klaar. Neem contact met ons op via +31 850 061 870 of mail naar info@e-relatiegeschenken.nl

 

Het team van E-RelatiegeschenkenSinds tien jaar is E-Relatiegeschenken een betrouwbare en creatieve partij voor relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarnaast hebben we ook ervaring met de ontwikkeling van kerstpakketten en andere personeelsgeschenken.

 

Promotionele producten die opvallen

Vanuit onze moderne kantoor- en voorraadlocatie voorzien wij onze klanten van unieke en kwalitatief goede relatiegeschenken. Van degelijke kantoorartikelen - zoals onze ijzersterke pennen - die hun kwaliteiten reeds ruimschoots hebben bewezen, tot aan opvallende en trendy gadgets waarmee je meteen opvalt tussen de massa. We zijn veelzijdig en bepalen samen met jou welke geschenken uit ons assortiment het beste zouden passen.

 

Advies over relatiegeschenken op maat

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. We laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!
Neem voor een advies op maat contact op met één van onze accountmanagers:

- Felicia Borgers
- Kees Hoksbergen 
- Luuk Weijman

 

Lees meer
 

Populaire in deze categorie